Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έχουν γραφεί και ειπωθεί πολλά. Η Ουσία;

Αγαπητοί αναγνώστες του ιστολογίου
Μετά από κάποιους μήνες ενασχόλησής μου με την ανάπτυξη του δικτύου πελατών της Emgoldex κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση και διαβάζοντας πολλές πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο σχετικά με την εταιρεία, τον τρόπο επένδυσης-εργασίας, παρακολουθώντας και τα συνέδρια της εταιρείας και πληροφορούμενος από "μέσα" και όχι μόνο από μακριά είμαι σε θέση να δηλώσω τα εξής σχετικά με αυτή την εξαιρετική επιχειρηματική δραστηριότητα.



Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά τόσο απλά που είναι απίστευτα.
Η εταιρεία Emgoldex είναι ένα από τα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν ράβδους επενδυτικού χρυσού.

Ο κάθε άνθρωπος που επιθυμεί συμπληρώνει τα στοιχεία του σε μια φόρμα (όπως σε χιλιάδες άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα) και γίνεται πελάτης της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ με το οποίο διαθέτει μέρος των κερδών της στους ίδιους τους πελάτες της για την διαφήμιση σε γνωστούς και φίλους.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο ανώτατο πρόγραμμα αμοιβών (αν το επιθυμεί) και να αποκομίζει μέρος των κερδών του ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να αγοράσει μια πρώτη παραγγελία ράβδων αξίας 7.000€
Την παραγγελία αυτή μπορεί να εξοφλήσει με δύο τρόπους:
     1. Μετρητοίς και να παραλάβει τις ράβδους ή να τις αποθηκεύσει
     2. Με πόντους από το πρόγραμμα Bonus
Για να εξοφληθεί η παραγγελία με πόντους αρκεί ο πελάτης να καταβάλει μια μικρή προκαταβολή 540€ για την αγορά και να συστήσει στην εταιρεία δύο νέους πελάτες.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία αυξάνει τους πελάτες της και οι ευχαριστημένοι πελάτες που τη διαφημίζουν συμμετέχουν στα κέρδη της από τις πωλήσεις ράβδων χρυσού σε ολόκληρο το δίκτυο πελατών.

Επιπλέον επειδή ο στόχος της εταιρείας είναι να πουλήσει ράβδους αξίας 7.000€ σε κάθε πελάτη της και όχι να "συγκεντρώσει" τις προκαταβολές (όπως πολλοί "ξύπνιοι" νομίζουν και παραπληροφορούν όποιον βρεθεί μπροστά τους με την αύρα του πανεπιστήμονα) η προκαταβολή είναι εγγυημένη έως ότου γίνει ο κύκλος της παραγγελίας στους πίνακες σύμφωνα με το πρόγραμμα μάρκετινγκ.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου η εταιρεία εξετάζει αν ο πελάτης που δήλωσε την επιθυμία να συμμετάσχει στο Bonus πρόγραμμα έχει υλοποιήσει τις δύο τουλάχιστον συστάσεις.

Αν τις έχει υλοποιήσει εξοφλεί την παραγγελία των 7.000€ και παραλαμβάνει τις ράβδους, αν δεν μπόρεσε να συστήσει κανέναν πελάτη αγοράζει χρυσό όση και η προκαταβολή του δηλαδή 500€.

Βλέπετε να χάνεται η προκαταβολή;
Βλέπετε ρίσκο;
Βλέπετε κάτι το ανέντιμο ή ανήθικο;
Βλέπετε απάτη;
Βλέπετε....

Αυτό είναι όλο!!!

Η παραπληροφόρηση δε από ΜΜΕ που ανθεί στο Internet δεν έχει όρια.
Άλλος μιλάει για "πυραμίδες χρυσού"
Άλλος μιλάει για δήθεν "επενδύσεις και επενδυτικά προγράμματα"
Άλλος χρησιμοποιεί βαρύγδουπους τίτλους και αξιώματα (ΣΔΟΕ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΙΝΚΑ) και πολλά άλλα προκειμένου να δείξει την σοβαρότητα της "δήθεν" έρευνας του (πληρωμένου τις περισσότερες φορές ή αφελή) δημοσιογράφου και να τρομοκρατήσει κι άλλο τον ήδη τρομοκρατημένο Έλληνα.
Άλλος μιλάει για "απάτες" απλώς γράφοντας τη λέξη....


Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ από μια τέτοιου μεγέθους εταιρεία χάνουν πολλά χρήματα από διαφήμιση τα οποία κερδίζουν οι πελάτες της εταιρείας, και έχουν κάθε λόγο να σπείρουν λάσπη και τρομοκρατία προκειμένου να ωθήσουν τον κόσμο να στρέφεται στα "δικά τους" μαγαζιά.

Η αλήθεια είναι ότι κανένα κανάλι δεν ενημέρωσε από το 1998 τον Ελληνικό λαό στις ειδήσεις για την απελευθέρωση του επενδυτικού χρυσού και τη δυνατότητα ο καθένας να μπορεί να επενδύει σε ράβδους από τότε.

Η αλήθεια είναι ότι το 1999 "κοσμούσε" τους δρόμους της Αθήνας η παρακάτω αφίσα




Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τώρα που είναι ελεύθερη η αγορά (για όσους το μάθουν) οι τράπεζες βάζουν διάφορους περιορισμούς και εμπόδια σε όσους στραφούν σε αυτές και ζητήσουν ράβδους χρυσού.

Η αλήθεια είναι ότι αν ο κόσμος γνώριζε και αξιοποιούσε το χρυσό δεν θα χρειαζόταν πιστωτικές κάρτες και δάνεια (και ποιοι δεν θα κέρδιζαν; Τράπεζες; Χρηματιστηριακές; Ασφαλιστικές; Αμοιβαία Κεφάλαια;)

Η αλήθεια είναι ότι η Emgoldex προσφέρει λύση σε όλα τα ανωτέρω παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και πιστοποιημένα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μαζί της.

Η αλήθεια είναι ότι στο Internet υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες που πουλάνε ράβδους χρυσού σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται και με αυτές;

Συνοψίζοντας, τα ΜΜΕ και οι υπάλληλοί τους κάνουν απλώς τη δουλειά τους.
Κάνουν τη δουλειά για την οποία έχουν προσληφθεί.
Προασπίζουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και όσων τους πληρώνουν.

Oι πελάτες-συνεργάτες της Emgoldex κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους (αναπτύσσουν δίκτυα πελατών)
Και οι "αφελείς" "ψαγμένοι" "εξυπνάκηδες" τριγυρνούν εδώ και κεί και παπαγαλίζουν σαχλαμάρες με ύφος πρύτανη πανεπιστημίου χωρίς να μπουν λίγο στη διαδικασία να μάθουν να σκεφτούν και να κρίνουν...

Διότι όπως είπε και ο Αϊνστάϊν:
Δύο πράγματα στον κόσμο είναι μη μετρήσιμα
Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία
Αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος....

Εύχομαι σε όλους σας 
Καλές Γιορτές με υγεία, χαρά, δημιουργία και ευημερία ο νέος χρόνος
Γιάννης Καυκάς


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου