Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Είτε θέλεις να το δεις, είτε όχι, το σύστημα δουλεύει!Απλά βγάζουν όλους τους αρνητές και επικριτές τους ΨΕΥΤΕΣ. Δεν μπορείς να επικρίνεις κάτι που δεν ξέρεις καν τι είναι. Δεν μπορείς να επικρίνεις κάτι απλά και μόνο επειδή ΕΣΥ φοβάσαι να προσπαθήσεις κάτι καινούργιο. Ο φόβος της αλλαγής μας κρατάει αλυσοδεμένους. Όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσουμε τόσο πιο γρήγορα θα απελευθερωθούμε και θα καταφέρουμε να κάνουμε ΟΛΑ μας τα όνειρα πραγματικότητα.


  Είναι όμως πράγματι έτσι; Αν ισχύει αυτό τότε η απλή λογική λέει ότι πολύ σύντομα το δημιούργημα θα καταρρεύσει. Τι γίνεται λοιπόν αν το δημιούργημα δεν καταρρέει; Τι γίνεται αν κάποιοι ξεπεράσουν σε επιτυχία ακόμα και αυτούς που τους έβαλαν στο σύστημα; Τί γίνεται αν όλο και περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν την δική τους διαδικτυακή επιχείρηση και σε συνεργασία με όλους τους προηγούμενους δημιουργούν μια τεράστια προοπτική για την προσωπική αλλά και την οικογενειακή τους ευμάρεια; Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ.
Κάποιοι λένε ότι το δικτυακό μάρκετινγκ δεν δουλεύει και ότι μόνο όσοι μπουν πρώτοι στο σύστημα θα κερδίσουν. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς μπαίνουν για να κερδίζουν οι προηγούμενοι.
04-09-13 ΕΓΓΡΑΦΗ MOY ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

02-10-13 ΚΛΕΙΣΙΜΟ 1ου MOY ΠΙΝΑΚΑ

02-11-13 ΚΛΕΙΣΙΜΟ 2ου MOY ΠΙΝΑΚΑ
  


ΜΕΣΑ ΣΕ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΊΝΩ ΤΟΝ 3o ΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ
105 ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ 04-09-13ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

ΤΟΥ STRANGER 

Βασίλης Νατσούλης
Τηλ.6983519600
Skype:Βασίλης Νατσούλης
e-mail:ExciterFreedom@gmail.com

 Γιώργος Μανιατάκης
Τηλ.: 6972260053
Skype: xrisi-kariera
e-mail: xrisi.kariera@gmail.com
https://www.facebook.com/xrisikariera?ref=hl
https://www.facebook.com/groups/xrisikariera/
https://www.facebook.com/pages/Gold-Career/261057334052568
http://xrisi-kariera.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου